UAE TEAM EMIRATES 2023 set (trui + koersbroek) professioneel wielerteam

-50% UAE TEAM EMIRATES 2023 set (trui + koersbroek) professioneel wielerteam
UAE TEAM EMIRATES 2023 set (trui + koersbroek) professioneel wielerteam

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Normaal gesproken worden alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden.
De meeste bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Nadat we een bestelling hebben uitgevoerd, sturen we het trackingnummer per e-mail en geven we de adressen voor vragen door.

Kunt u naar mijn land verzenden?
we kunnen naar uw land verzenden. We kunnen monsters van afzonderlijke artikelen of grote bestellingen naar meer dan 100 landen verzenden.

Wanneer komt mijn bestelling aan?
Onze gratis verzendmethode is de snelste die beschikbaar is. Normaal gesproken duurt het 4-7 werkdagen naar alle belangrijke bestemmingen.

Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
Wij streven naar uw totale tevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 werkdagen na ontvangst van de artikelen de productprijs en eventuele bijbehorende belastingen volledig terugkrijgen. Om een tegoed voor een omruiling of een tegoed op uw betaalrekening te ontvangen, moet u er rekening mee houden dat alle retourzendingen en omruilingen in een nieuwe, ongebruikte of ongedragen staat moeten zijn, met de originele labels en stickers eraan bevestigd. Artikelen die als versleten, gebruikt, vies of ontbrekende labels worden beschouwd, worden op eigen kosten aan de koper geretourneerd en er wordt geen restitutie verleend. Aangezien verloren retourzendingen de verantwoordelijkheid van de klant zijn, moet u ervoor zorgen dat u een trackingnummer van de koerier voor de retourzending krijgt. .

Geen verzendkosten

Dit product komt in aanmerking voor gratis luchtverzending.

  • Keer bekeken: 72
  • Productcode: fietskleding-WV1418
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • 195,00€
  • 98,00€
  • Excl. BTW: 98,00€

Beschikbare opties